GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR KOMPISAR! Roadtrip i Sverige önskar er ett gott slut och ett underbart 2024 med hopp om nya härliga roadtrips längs Sveriges vackra vägar, matkärlek, livsnjuteri, loppisfynd, lyxig fika, picknick, vandring och passion! TACK alla följare för pepp delningar, kommentarer, engagemang, hjärtan och tips. TACK alla samarbetspartners som tagit oss till nya platser! Kika in i bloggen och läs om när vi var i Göteborgs Södra Skärgård, vår Roadtrip till Skaraborg och Skövde, Billingen med det nyöppnade Billingehus! Och TACK alla ambassadörer som delat med era av era bästa tips. Tillsammans är vi Roadtrip i Sverige!

Vilket år vi lägger bakom oss!
Om du ser tillbaka - vad är dina höjdpunkter när det kommer till resande?
Vad är det som gör en riktigt bra roadtrip?
Har du börjat spåna på sommarens roadtrips?
Vad finns på din önskelista?
Kanske en trip redan i vår och en lång härlig sensommar roadtrip?
Att resa när det är lugnare är vår melodi. Dels bidrar du till att flrlänga säsongen och så kan du njuta lite extra.

Som en nyårskaramell från oss till dig kommer här 9 favoriter på unika boenden runt om i Sverige – för dig att spara till det nya året som alla driva av småskaliga entreprenörer! De vårt hjärta tickar för allra mest.

Eriksson Cottage - ligger i södra Västergötland. Livskvalitet, avkoppling och smakupplevelser står i centrum. Bo i en egen stuga med glastak mitt bland blåbärsrisen, värdskap i världsklass, ät god pizza och känn naturens kraft.

Arctic Bath är ett flytande spahotell i Harads, Lapland. Älvmagi, fantastisk service och en extraordinär upplevelse med spa mat och mys - alla årstider har sin charm! 

 Sörby Glamping och deras trätält Bivack - formen av ett tält men gjort i trä inredda i olika teman efter ägarinnan Karins stora intresse för att resa. Ligger några meter från Göta Kanal. En superfin upplevelse! 

Three Pheasants  - här har du ett riktigt härligt ställe mitt på Gotland. Rest - Recharge - Repeat. Drick en drink på balkongen efter en middag i trädgården, goda viner och lokala råvaror - ät gott och vackert, allt lagat med stor varsamhet till råvarorna och vår jord. Fina rum och vackra miljöer.

 Trakt Forest Hotel i Småland. Här bor du bland trädtopparna i svävande rum. Snygg design, hållbarhet i fokus och mat från trakten. Bad i tunna avslutar dagen innan vi kryper ner i sängen och blickar upp mot stjärnhimlen. 

Hyssna Forest Resort i Hyssna utanför Borås, Västra Götaland. Här kan du välja mellan Treetop Cabin, Cliffhang Cabin eller Creek Cabin. Otroligt vackert och ett fantastiskt landskap och värdskap. Stanna en dag extra och vandra längs mysiga vandringsleder, hyr en kajak eller liten båt med picknick. Kika in blogginlägget när vi var här! 

Naturlogi utanför Linköping -  ett unikt boende du inte får missa som ger möjligheten att uppleva den svenska naturen och svenska skogen. Skogsrummen är byggda med virke från den egna skogen, maten som serveras är lokal och levereras till ditt rum och du tillagar den själv över öppen eld.

Drakamöllans Gårdshotell - som en saga på vackra Österlen. En av Drakamöllans största skatter är tystnaden. Sannerligen en magisk plats för att koppla av och njuta av livet, stockrosornas paradis, operafestival om sommaren, sköna sängar, god mat och fint värdskap. 

Sund Nergården - ett boutiquehotell i Sörmland och något alldeles speciellt. Personligt inredda rum, genomtänkta detaljer, fantastiskt värdskap och ljuvligt god mat!


Har du önskemål inför 2024 – dela gärna i en kommentar!

Allt gott till dig
Anna Linton & team Roadtrip i Sverige

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-